گوناگون از جهان...webnet.loxblog.com
نوشته شده در تاريخ جمعه 24 / 8 / 1391برچسب:, توسط کیا عشوری.kia ashoori |

                                                  webnet.loxblog.com
هیچ‌کس جواب قطعی نداده است...


برای کاندیداتوری در یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری که خردادماه سال آینده برگزارخواهد شد، افرادی پا به این میدان خواهند گذاشت که برخی از آنها یا پیش از این عهده‌دار همین مسئولیت بوده‌اند یا طعم رقابت را چشیده و همچنان سودای آن را در دل دارند و البته افرادی هم برای نخستین بار مدعی ورود به این میدان دشوار خواهند شد. در انتخابات ریاست‌جمهوری دهم، 476 داوطلب، ثبت‌نام کردند تا ببینند در چنین عرصه‌ای، کجا ایستاده‌اند، اما در نهایت صلاحیت 4 نفر از این تعداد، از سوی شورای نگهبان تایید شد و فقط 4 تن وارد فضای جدی رقابت برای مهم‌ترین رویداد سیاسی سال 88 شدند. هم‌اکنون اسامی حدود 20 نفر در محافل سیاسی و رسانه‌های عمومی به‌عنوان نامزدهای بالقوه انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم مطرح شده است. البته برخی می‌خواهند نبض جامعه را بسنجند، برخی نیز عزم خود را جزم کرده‌اند. مردانی هم هستند که حتی تمایلی برای حضور در فهرست کاندیداهای احتمالی ندارند و ترجیح می‌دهند، همان جا که هستند «باشند». ایسنا مروری کرده به شرایط همه آنها که به نحوی نام‌شان برای مهم‌ترین رویدادسیاسی سال آینده مطرح است.

سیدحسن خمینی

کاندیداتوری نوه امام راحل درانتخابات ریاست‌جمهوری از اولین خبرهایی بود که در رسانه‌ها منتشر شد. عده‌ای از قطعیت حضور تولیت آستان امام خمینی (ره) سخن گفتند و برخی نیز چنین خبری را تکذیب کردند تا زمانی که دبیر بزرگداشت مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام(ره) طی یک نشست خبری ضمن رد این موضوع گفت که یادگار امام (ره) و بیت‌ ایشان به دنبال کسب پست و مقام نیستند. البته غیر از اعلام قطعی نیامدن او از سوی انصاری برخی رسانه‌ها نیز «رجل سیاسی نبودن» را بنابر تفاسیری مانع کاندیداتوری سیدحسن خمینی می‌دانند و البته طرح جدید مجلس درباره سن کاندیداها مانع دیگری برای اعلام حضور سیدحسن 40 ساله است.

هاشمی رفسنجانی

نام ‌هاشمی‌رفسنجانی که دوبار رئیس‌جمهور کشورمان بوده است، برای مدتی در فهرست نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست‌جمهوری آینده قرار گرفت. آن زمان که خبری مبنی بر دیدار انتخاباتی ‌هاشمی‌رفسنجانی و ناطق نوری منتشر شد. در این خبر آمده بود که ناطق نوری از رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم دعوت کرده است. زمانی هم نمایندگان مجلس بحث افزایش سن کاندیداهای ریاست‌جمهوری را مطرح کردند و سخن از این موضوع به میان آمد که عده‌ای می‌خواهند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری و در نهایت در معرض قضاوت مردم قرار بگیرد. پس از گمانه‌زنی‌های متعدد، رئیس دولتی که سازندگی نامیده می‌شد با روزنامه آرمان گفت‌وگو کرد و درباره نشست‌های خود و ناطق نوری که انتخاباتی خوانده می‌شد، گفت: (ما) همیشه جلسه داریم. بعد از جلسه مجمع، معمولاً چهار، پنج نفر از دوستان می‌مانند و با هم ناهار می‌خوریم و مسائل کشور و راهکارها را مطرح و بحث می‌کنیم. این حرف را هم من به آقای ناطق زدم و هم ایشان به من زدند. گفتم هنوز وضع جسمی و سن شما بهتر از من است و بیایید. ایشان هم برعکس به من می‌گفت، اما همه، حرف بود. گفتم که دیگر نمی‌توانم بیایم و آقای ناطق هم عذرهایی داشت.

علی‌اکبر ناطق‌نوری

مسئول دفتر حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر ناطق‌نوری اعلام کرد که وی در انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم، کاندیدا نمی‌شود. در پی انتشار اخباری مبنی بر «احتمال نامزدی حجت‌الاسلام علی‌اکبر ناطق‌نوری در انتخابات آینده»، مسئول دفتر وی اعلام کرد: حجت‌الاسلام ناطق‌نوری کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری نمی‌شود. حجت‌الاسلام ناطق‌نوری عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز پیش از این نیز در مهر ماه 1383 اعلام کرده بود «من در نهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری کاندیدا نیستم و ان‌شاءالله تا روز قیامت هم برای هیچ انتخاباتی نامزد نخواهم شد.»

اسفندیار رحیم مشایی

جدی‌ترین گزینه‌ای که نامش از ماه‌ها قبل به‌عنوان کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم ازسوی طیف دولت مطرح شد، اسفندیار رحیم‌مشایی است که این روزها حتی عکس انداختن از وی در حاشیه جلسه هیات دولت نیز دشوار شده است. پس از اوج گرفتن بحث کاندیداتوری وی و گمانه‌زنی‌های متعدد درباره ورود او به فضای کاندیداتوری، دفتر رئیس‌جمهور در اطلاعیه‌ای خبر کاندیداتوری وی برای انتخابات ریاست‌جمهوری را تکذیب کرد. در متن اطلاعیه دفتر رئیس‌جمهور آمده بود: «در پی انتشار اخباری منسوب به جناب آقای مشایی مبنی بر اعلام کاندیداتوری ایشان برای انتخابات ریاست‌جمهوری ضمن تکذیب جدی خبر مذکور اشعار می‌دارد که آقای مشایی هیچ‌گاه و در هیچ محفل خصوصی یا عمومی درباره این موضوع صحبتی نکرده است.»

علی لاریجانی

رئیس مجلس از دیگر چهره‌های مطرح برای کاندیداتوری انتخابات ریاست‌جمهوری است که با وجود حجم سفرهای استانی که می‌تواند حکایت از عزم جدی وی برای حضور در این عرصه داشته باشد، اعلام کرده که برنامه‌ای برای کاندیداتوری در انتخابات آینده ریاست‌جمهوری ندارد. وی اولین بار در واکنش به سوالی درباره آمادگی خود برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم گفت که برنامه‌ای در این رابطه ندارد. در همین ارتباط از محمدرضا باهنر در نشستی خبری درباره کاندیداتوری لاریجانی پرسیده شد که وی در پاسخ به این سوال گفت: چندین بار از ایشان سوال شده است، گفته‌اند که قصدی ندارند.

محسن رضایی

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام سابقه دو دوره رقابت با احمدی‌نژاد را دارد، او در دوره دهم نیز به شیوه انتخابات معترض شد، اما حسابش را با دو کاندیدای معترض دیگر جدا کرد. محسن رضایی در پاسخ به این سوال که آیا در انتخابات ریاست‌جمهوری کاندیدا می‌شوید؟ اظهار کرد: «انتخابات ریاست‌جمهوری آینده بسیار مهم است و نسبت به آن نمی‌توان بی‌تفاوت بود، اما من هنوز تصمیمی در این باره نگرفته‌ام و اگر تصمیمی بگیرم اعلام خواهم کرد.»

محمدباقر قالیباف

محمدباقر قالیباف هم از جمله افراد مطرح در عرصه ریاست‌جمهوری است. شهردار تهران که در چهارمین نشست هم‌اندیشی دانشجویی دانشگاه‌های آزاد اسلامی سخنرانی داشت، درباره حضورش در این عرصه گفت: «بنده ولع رئیس‌جمهوری ندارم؛ چرا که انسان از یک ساعت بعد خود نیز باخبر نیست. در سال 88 هم بسیاری گفتند که قالیباف می‌خواهد رئیس‌جمهور شود و ستادها زده و برنامه‌ها دارد، ولی دیدید که حضوری نداشتم؛ چرا که در آن زمان وظیفه‌ای نداشتم، ولی در سال 84 احساس وظیفه کردم، ولی این را هم بدانید که به دنبال بالاترجویی نیستم، ولی اگر مصلحت باشد در آینده به آن فکر می‌کنم. از این نوع انسان‌ها نیز نیستم که بگویم احساس تکلیف و وظیفه می‌کنم. بنده خودم از این وظیفه‌ها تاکنون حس نکرده‌ام و ان‌شاءالله حس نخواهم کرد.» با این حال در مورد قطعیت حضور او درعرصه کاندیداتوری انتخابات ریاست‌جمهوری اظهارنظر زیادی شد، تا جایی که برخی رسانه‌ها از استعفای او برای فعالیت در این عرصه خبر دادند، اما شهردار تهران چنین قطعیتی را زیر سوال برد، زمانی که اداره کل روابط عمومی و بین‌الملل شهرداری تهران با صدور اطلاعیه‌ای براین نکته تاکید کرد: مطالب مطروحه در مصاحبه‌ای که قالیباف انجام داده – و منجر به شکل گیری چنین ذهنیتی شده است- نظرات و علاقه‌مندی‌های شخصی بوده و ارتباطی با دیدگاه‌های شهردار تهران ندارد.

مصطفی پورمحمدی

رئیس سازمان بازرسی کل کشورکه برکناریش از دولت نهم حاشیه‌ساز شد نیز در واکنش به سوالی مبنی بر نامزد‌ی‌اش در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده گفت: «حضور خود را در انتخابات نفی نمی‌کنم، ولی در زمان مشخص باید تصمیم به بلوغ برسد تا قابل انتشار شود. همچنین شرایط اجتماعی هم باید برای اعلام حضور مناسب باشد، اما در حال حاضر زمان مناسبی نه برای تصمیم‌گیری است و نه شرایط اجتماعی، زمان پذیرش چنین تصمیماتی را دارد.» پورمحمدی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این‌که اگر شما در انتخابات ریاست‌جمهوری کاندیدا شوید، آیا جامعه روحانیت از شما حمایت می‌کند؟ خاطرنشان کرد: «جامعه روحانیت به‌عنوان یک نهاد تاثیرگذار در حوزه اصولگرایی سعی دارد، نقش خود را به خوبی ایفا کند. اگر قرار باشد کاندیدای ریاست‌جمهوری شوم، خوشحال خواهم شد که نهادهای اصلی از من حمایت کنند.»

حسن روحانی

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی هم یکی دیگر از چهره‌هایی است که از او به‌عنوان نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم یاد می‌شود. اما رئیس مرکزتحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام درگفت‌وگویی برخی اخبار درباره کاندیداتوری‌اش برای انتخابات ریاست‌جمهوری را تکذیب کرد و در پاسخ به این‌که آیا برای انتخابات ریاست‌جمهوری برنامه‌ای دارید، تنها به گفتن واژه‌ «خیر» اکتفا کرد. برخی از او به‌عنوان نامزد احتمالی طرح دولت وحدت ملی یاد می‌کنند، دولتی که شامل اصلاح‌طلبان هم خواهد شد اگرچه اخیرا موسوی خوئینی‌ها اعلام کرده است حاضر نیست بپذیرد چنین کلاهی برسر اصلاح‌طلبان برود. این روحانیِ اهل سکوت، در این باره موضع‌گیری چندانی نداشته است.

علی‌اکبر ولایتی

علی‌اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل، درباره حضور خود در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده گفت: «در این باره اظهار نظر نمی‌کنم.» ولایتی اخیرا مصاحبه کرده و گفته است: «تا زمان انتخابات خیلی زمان باقی است و نباید با ورود نابهنگام و زودرس، به بحث‌های انتخاباتی بپردازیم.» وی همچنین در پاسخ به این سوال که برخی شما را کاندیدای مقبول دولت وحدت ملی معرفی کرده‌اند. آیا این موضوع را تایید می‌کنید؟ اظهارکرد: «من هم راجع به این موضوع مطالبی را در برخی سایت‌ها خوانده‌ام، اما نه کسی با من در این رابطه صحبتی داشته و نه من با کسی حرفی زده‌ام. اگر در آینده بخواهم راجع به این موضوع تصمیمی بگیرم، در همان آینده هم اظهارنظر خواهم کرد.»

سید محمد خاتمی

گفته می‌شود رئیس دولت اصلاحات در پاسخ به برخی اظهارنظرها درباره احتمال کاندیداتوری‌اش تاکید کرده که حاضرم تعهد محضری به آقایان بدهم که کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری نمی‌شوم. در همین راستا مهرعلیزاده معاون رئیس‌جمهور دولت اصلاحات درخصوص حضور سید محمد خاتمی در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده گفت: «بنده در مورد نامزدی آقای خاتمی در انتخابات چیزی نشنیده‌ام، اما معتقدم ایشان حضور بسیار فعالی در انتخابات خواهند داشت، اما این‌که خودشان کاندیدا شوند مشخص نیست.»

محمدرضا عارف

محمدرضا عارف از اصلی‌ترین چهره‌های مطرح شده اصلاح‌طلبان برای انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم است. وی درباره‌ احتمال کاندیداتوری خود در انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم گفت: «این موضوع بحثی زودرس و زودهنگام است، باید تلاش کنیم فضا برای مشارکت حداکثری فراهم شود.» این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که زمانی عضو کابینه دولت اصلاحات بود، افزود: «باید تلاش این باشد که فضا به سمت مشارکت حداکثری پیش رفته و تمام مردم باانگیزه تشویق شوند که در انتخابات حضور داشته باشند.»

اسحاق جهانگیری

اسحاق جهانگیری وزیر صنایع و معادن دولت اصلاحات در پاسخ به این سوال که آیا واقعا به کاندیداتوری برای انتخابات ریاست‌جمهوری آینده فکری نکرده‌اید، گفت: «بالاخره وقتی این موضوع مطرح می‌شود، نمی‌توان گفت که اصلا فکر نکرده‌ام، ولی هنوز به تصمیم نرسیده‌ام، چون ما عضوی از جریانی به نام جریان اصلاح‌طلب هستیم، پس مستقیما نمی‌توانیم اقدام کنیم. این‌که برخی دیگر نیز چنین می‌کنند و خود راسا تصمیم می‌گیرند، بی‌این‌که با مجموعه اصلاح‌طلبان مشورت کنند نه تنها کمک نمی‌کند، بلکه آسیب هم می‌زند.» از وی در ادامه پرسیده شد آیا شما توانایی ریاست‌جمهوری را در خودتان می‌بینید؟ که جهانگیری در پاسخ به این سوال مدعی شد: «به هر حال از کارهایی که تاکنون قبول کرده‌ام، همه راضی بودند، هم موافقین و هم مخالفین. کسی درباره عملکرد من نظر منفی نداشته است.»

محسن مهرعلیزاده

محسن مهرعلیزاده رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی با اشاره به وجود برخی اخبار درباره احتمال کاندیدا شدنش برای انتخابات ریاست‌جمهوری دوره یازدهم گفت: «اگر شرایط فراهم شود و امکان خدمتگزاری باشد، حضور خواهم یافت و در غیر این صورت خیر.» وی اظهارداشت: «هنوز برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم تصمیم قطعی نگرفته‌ام و باید ببینم شرایط چگونه خواهد شد.»

نوشته شده در تاريخ جمعه 24 / 8 / 1391برچسب:محمدرضا گلزار,ضد انقلاب,ابی,هلن,گوگوش,آتشین,کنسرت,شادمهر عقیلی,آهنگ,, توسط کیا عشوری.kia ashoori |

                          webnet.loxblog.com

 

 

سایت گویا نیوز مرتبط با (سیا) و بالاترین بازوی رسانه‌ای (موساد) با انتشار عکس‌های وی در کنار خوانندگانی که بارها علیه انقلاب اسلامی اشعاری ضد تبلیغی خوانده‌اند، از حرکت وی استقبال گرمی کرده‌اند.

 

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران؛ اینروزها تصاویر منتشر شده این بازیگر مرد سینمای ایران بیشتر از آنکه از  پشت صحنه فیلم‌هایش در ایران باشد از عکس‌های یادگاری همراه با اظهاردوستی و تعظیمش در برابر خوانندگان ضدانقلاب حامی فتنه 88 در "لس انجلس" است.

"محمدرضا گلزار" که در ماه گذشته با حضور در کنسرت سه تن ازفعالین تبلیغاتی ضد انقلاب و گرفتن عکس یادگاری با ایشان، بهسوژه روز رسانه‌های ضد انقلاب مبدل شده، در آخرین حضورش و در هنگامبرگزاری کنسرت آوازه خوان زن دوران پهلوی، در سالن"نوکیاتیاتر" با فرستادن بوسه و تعظیم در مقابل این مبتذل خوان ضد انقلاب که هماکنون در خدمت شبکه بهایی من و تو وابسته به سیستم ملکه انگلیس است، اظهاردوستی و ارادت می‌کند.   wbnet.loxblog.come

البته این حرکت تاسف آور وی نیز از سوی ضد انقلاب‌ها حمایت شده و با سوت و کف وتشویقشان همراه می‌شود. در این کنسرت یک قطعه از نمونه کارهای سیاسی این خواننده ضد انقلاب که همراه با سیاه نمایی علیه جمهوری اسلامی است و قبلا در شبکه بهایی من و تو پخش شده، دوباره خوانده می‌شود.



گلزار در کنار (ن - خ) با نام آمریکایی‌ "مارکو" که امسال همراه آقای (ا - ق)  مدیر یکی از شبکه‌های مبتذل ماهواره‌ای فارسی زبان کنسرتهای لاس وگاس را برگزار می‌کند در کنسرت فائقه آتشین معروف به گوگوش 


بوسه و تعظیم گلزار به فائقه آتشین معروف به گوگوش، خواننده ضد انقلاب در خدمت شبکه بهائی من و تو که در ایام فتنه بارها معترضان را دعوت به آشوب می‌کرد


عکس یادگاری گلزار در ارواین کالیفرنیا در کنار ابراهیم حامدی 
معروف به ابی خواننده ضد انقلاب




گلزار در کنار شادمهر عقیلی یکی دیگر از خوانندگان لس آنجلس نشین 


گلزار در كنار هلن خواننده لس آنجلسي

گفتنی است سایت گویا نیوز مرتبط با سرویس اطلاعاتی امریکا (سیا) وبالاترین متعلق به منوشه امیر عضو مرتبط با سازمان موساد با انتشار عکس‌های یادگاریوی در کنار خوانندگانی که بارها علیه انقلاب اسلامی مردم ایران اشعاری ضد تبلیغیخوانده‌اند، از حرکت وی استقبال گرمی کرده‌اند.

 

 
 
نوشته شده در تاريخ شنبه 23 / 8 / 1391برچسب:مسی,بارسلونا,اسپانیا,ارژانتین,فوتبال,عربستان,دوستانه,بار, توسط کیا عشوری.kia ashoori |

حضور ستاره آرژانتینی بارسلونا در فرودگاه شهر ریاض دردسرساز شد.

 تیم ملی فوتبال آرژانتین چهارشنبه در یک دیدار دوستانه در عربستان به مصاف این تیم می‌رود.webnet.loxblog.com

 

با رسیدن لیونل مسی به فرودگاه شاهزاده خالد ریاض جمعیت زیادی که برای دیدن او در فرودگاه جمع شده بودند، به طرف او هجوم آوردند و نظم سالن به کلی به هم ریخت. همین مساله باعث شد تا نیروهای امنیتی فرودگاه مسی بهت زده را اسکورت کنند و از سالن خارج کنند. 

نوشته شده در تاريخ شنبه 23 / 8 / 1391برچسب:, توسط کیا عشوری.kia ashoori |
نوشته شده در تاريخ شنبه 23 / 8 / 1391برچسب:حمله اسراییل,ایران,منصرف,شدن,, توسط کیا عشوری.kia ashoori |

از مدت‌ها پیش و پس از اعلام رسمی وجود تأسیساتی زیرزمینی در ایران به نام «فردو»، توجه بیشتر محافل رسانه‌ای و تحلیلی جهان به این ماجرا جلب و سپس، درخواست تعطیلی این تأسیسات، به یک پایه ثابت در مذاکرات ایران و ۱+۵ تبدیل شد. اینک گزارش یک روزنامه انگلیسی، از اهمیت استراتژیک واقعی این تأسیسات و میزان نگرانی رژیم اسرائیل از آن پرده برداشته است.    webnet.loxblog.com     wikileaks.iran.sc

 روزنامه انگلیسی «ساندی تایمز»، امروز با انتشار گزارشی درباره تأسیسات هسته‌ای فردو، نوشته جمع‌بندی مقامات نظامی و امنیتی رژیم اسرائیل، بر آسیب ناپذیری این تأسیسات گواهی دارد و همین امر، گزینه‌های این رژیم در حمله احتمالی به ایران را به شدت محدود کرده است. 

بنا بر این گزارش، به نوشته این روزنامه، مقامات نظامی رژیم اسرائیل با بررسی «فردو» به این نتیجه رسیده‌اند که حمله هوایی در شکل متداول آن علیه ایران به نتیجه نخواهد رسید و لازم است آن‌ها در تاکتیک‌های نظامی خود در این زمینه بازنگری کنند. 

بنا بر این گزارش، با توجه به پیشرفت‌های ایران در زمینه هسته‌ای، برنامه‌های اسرائیل در سال‌های اخیر، همواره در حال بازنگری بوده است. 

هرچند پیش از این مقامات اسرائیلی و آمریکایی مدعی بودند، بمب‌های سنگرشکن جدید آمریکا برای نفوذ به تأسیسات فردو کارآمد است، ساندی تایمز در گزارش خود به نقل از کار‌شناسان غربی می‌نویسد، عمق این تأسیسات بسیار بیش از آن چیزی است که پیش از این برآورد می‌شده و در نتیجه، در برابر حملات هوایی در امان است. 

بنابراین، با توجه به پیشرفت‌های جدید در تأسیسات هسته‌ای ایران، رژیم اسرائیل ناچار است تاکتیک‌های نظامی خود را تغییر دهد. 

کار‌شناسان نظامی غربی به ساندی تایمز گفته‌اند اکنون اسرائیل دو گزینه پیش روی دارد؛ یکی اینکه اقدام به اعزام واحدهای ویژه نیروی زمینی به ایران کند و دیگر آن که از موشک‌های بالستیک دارای کلاهک‌های تاکتیکی هسته‌ای علیه این تأسیسات بهره گیرد.

البته آن گونه که مشخص است، استفاده از این دو گزینه نیز از جنبه‌های گوناگون برای این رژیم منطقی نیست. webnet.loxblog.com

به این ترتیب، به نظر می‌رسد بر خلاف ادعاهای مقامات اسرائیلی مبنی بر اینکه کاهش حجم غنی‌سازی در ایران، آنها را از برنامه‌های خود برای حمله به ایران منصرف کرده، دلیل واقعی این امر، افزایش ضریب ایمنی تأسیسات هسته‌ای ایران است که عملاً آن‌ها را با چالشی جدید روبه‌رو کرده است.
 

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 22 / 8 / 1391برچسب:504,گردان,اسراییل,لشگر,افسران,مردوخای,یگان, توسط کیا عشوری.kia ashoori |

نام افسران یگان 504 همانطور که گفتهشد، کاملا سری و محرمانه است و روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» در 12 اکتبر گذشته مصاحبه‌ای با شماری از افسران این یگان انجام داد و گزارشی پیرامون آنها منتشر کرد که در آن تنها به حرف اول نام این افسران اشاره شده بود.webnet.loxblog.com

بنابر گزارش یدیعوت فرمانده این یگانکه اخیرا بازنشسته شده است، سرهنگ«الف» و معاون و قائم مقام وی سرگرد «هـ» و فرمانده سابق این یگان سرهنگ «دورون» بوده است. در گزارش یدیعوت تنها به نام و هویتکامل یک نفر اشاره شده و آن «سرهنگ یواف مردخای»، سخنگوی نظامی یگان است که از افسران ارشد یگان 504 به شمار می‌آید و در طول ماموریت خویش افراد بی‌شماری را برای مزدوری و جاسوسی به خدمت گرفته و به کار گماشته است. مردخای درباره فرمانده یگان گفت که وی زبان عربی آشنا نیست، اما به بسیاری از محافل عربی نزدیک است و در جهان عرب زندگی کرده و به خوبی به آن آشناست.

مردخای گفت که فرمانده یگان 504 از افسران کماندوهای نخبه اسرائیلی است که عملیات‌های گوناگونی را در کشورهای مختلف عربی به اجرا می‌گذارد و اینکه وی فرمانده یکی ازگروه‌هایی بوده که پس از دستگیری «ران آراد» خلبان اسرائیلی؛ «مصطفی الدیرانی» را از منزلش در لبنان ربود و آن را با خود به سرزمین‌های اشغالی آوردو یکی از افراد یگان 504 ملقب به «کاپیتان جرج» از وی تحقیق و بازجویی کرد، کسی که به استفاده از سخت‌ترین و بدترین شکنجه‌های غیر انسانی معروف است.             webnet.loxblog.com

اما در عرصه بین المللی رسانه‌های جهان بارها از یگان 504 طی سال‌های گذشته، به ویژه در زمان کشف شبکه‌های جاسوسی صهیونیستی در لبنان و دستگیری افراد وابسته به آن نام برده‌اند. در سال 1996 سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی لبنان فردی به نام «احمد عبدالخالق» را دستگیر کردند که متهم بهبرنامه‌ریزی برای ترور «عماد معنیه»، یکی فرماندهان ارشد حزب الله شده بود و پس از محاکمه اعدام شد. همچنین رسانه‌های صهیونیستی نام یگان 504 را در قضیه بازداشت «جان الراز»، یکی از افسران این رژیم بر زبان آورده و از این یگان سخن گفته بودند. الراز مزدوران و جاسوس‌های بسیاری رابه خدمت گرفته بود و به اتهام قاچاق به لبنان بازداشت و پس از محاکمه بهزندان محکوم شد، اما سرانجام توانست حکم عفو خود را از رئیس وقت رژیم صهیونیستی بگیرد.  webnet.loxblog.com

اما الراز پس از آزادی از زندان اقدام به سرقت سلاح از کیبوتش «مناره» کرد و به دلیل کشتن یکی از نگهبانان این کیبوتس به زندان ابد محکوم شد و قاضی دادگاه در ذیل حکم الراز نوشت که وی انسانی فاقد هرگونه خصوصیات اخلاقی است و هرآن آماده توطئه علیه رژیم است. نکته مهم اینجاست که قاضی دادگاه الراز این خصوصیات شخصیتی وی را ناشی از خدمت وی در یگان 504 دانسته است و الراز خود از این موضوع شکایت داشته است. البته الراز تنها فردی نبود که از خدمت در این یگان شکایت داشت، بلکه شمار زیادی از مزدوران و جاسوسان این یگان نیز از این شکایت داشتند که مجبور هستند به خاطر ماهیت کارشان به خانواده‌هایشان دروغ بگویند و دروغ زندگی کنند و بر این اساس شماری از افسران این یگان خواستار کم شدن نظارت‌ها براین یگان و محرمانه و سری بودن آن شدند.

فرمانده این یگان در گفت‌وگو با یدیعوت تاکید کرده است که وقتی فرماندهی یگان را سه سال پیش به دست گرفت، نوعی هرج و مرج بر آن حاکم بود و افزود: با افراد یگان صحبتکردم و به آنها گفتم که کارها و روند امور در یگان آنگونه که باید سازمان یافته و منظم نیست، همانگونه که مشارکت یگان در ماموریت‌های مختلف به اندازه و کافی نیست و باید دیدگاه نظامی و جنگی آن را در قرن بیست و یک تغییر داد. در این راستا وی به این نکته اشاره می‌کند که اولین گام برداشته شده توسط وی ملزم کردن افراد یگان به پوشیدن لباس نظامی به جای لباس غیرنظامی است و این به اعتقاد وی کار آسانی نبود که دست به آن زد و هم اکنون یگان 504 تبدیل به یگانی نظامی شده و بر بعد نظامی آن بیش از گذشته تاکید شده است. اما درباره به خدمت گرفتن مزدوران و جاسوسان و به کارگیری آنها فرمانده یگان 504 می‌گوید که نبود جاسوس برای ماموران و نیروهای ما موضوع بسیار آزار دهنده‌ای است و به یکی از مشکلات اساسی ما تبدیل شده و مثل این است که شما در میدان جنگ یار و یاوری نداشته باشید و این موضوع بسیار سختی است. ما جاسوس‌هایی داریم که چون دیده‌اند، همکارانشان در ماموریت‌ها جان خود را از دست داده‌اند، دیگر حاضر نیستند، این کار خود را ادامه دهند.     webnet.loxblog.com

وی تاکید می‌کند: برای اینکه بتوانی در این یگان مشغول به خدمت باشی و توان به خدمت گرفتن مزدوران و جاسوسان را داشته باشی و آنها را به کار واداری باید فردی غیر عادی و غیر معمول با خصوصیات منحصر به فرد باشی، چون می‌بایست کاری برخلاف ارزش‌های حاکم بر ارتش را انجام دهی. شما باید بتوانید فردی را به خدمت بگیرید که به مردم و میهن و دوستان و همکارانش خدمت کند و در ارتش هیچ دوره‌‌ای وجود ندارد که این را به تو یاد دهد و تو باید براساس هوش وذکاوتت آن را بیابی و به همین دلیل است که گفته می‌شود، کار در این یگان سخت و نیازمند انسان‌های زیرک و باهوش است. مردخای نیز می‌گوید: از بین صد نفر یک نفر به عنوان مزدورگیر در یگان 504 انتخاب می‌شود و ما در این ارتباط تمام توانایی‌های افراد و برقراری روابطاجتماعی و توانایی ابتکار و ابداع و نوآوری او را بررسی می کنیم...

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 20 / 8 / 1391برچسب:, توسط کیا عشوری.kia ashoori |

پیروزی اوباما در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا آمریکا - درحالیکه هنوز آرای تمامی 52 ایالت امریکا شمارش نشده ، باراک اوباما برای دومین دوره متوالی به عنوان رییس جمهور امریکا شناخته شد.

  اوباما با کسب 275 رای الکترال در مقابل 203 رای به پیروزی رسید . این در حالی است که رامنی در شمارش مجموع آرا از اوباما پیش است. اوباما ورامنی هر دو در 23 ایالت تاکنون موفق به دریافت آرای الکترال شده اند. حدود 120 میلیون نفر در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شرکت کرده اند. هر یک از کاندیداها برای اعلام پیروزی تنها به 270 رای الکترال نیاز داشتند.